ΚΕΛ Πλατύ Χωράφι Σπάτων

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, χαρακτηρίζει ως "απολύτως επιτυχή την τεχνική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 15η Ιανουαρίου, μεταξύ εκπροσώπων: 

Add a comment

Παναγιώτης Μερτύρης

Να ζητήσει συγνώμη από τους δημότες του Δήμου Παλλήνης για τη ψευδή δήλωση του, "το έργο της αποχέτευσης θα έχει δημοπρατηθεί ως το τέλος του 2017" καλεί με μακροσκελή δήλωση του, το Δήμαρχο Παλλήνης κ. Α. Ζούτσο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης. 

Add a comment

Γιάννης Μπενίσης, διευθύνων σύμβουλος ΕΥΔΑΠ

Στα τρία έργα κατασκευής μονάδων βιολογικού καθαρισμού στην ανατολική Αττική, αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, κ. Ι. Μπενίσης στη διάρκεια της χθεσινής επικοινωνίας του με τους διαπιστευμένους στον οργανισμό δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης.  

Add a comment

Γιώργος Σωφρόνης, Δήμαρχος Σαρωνικού

Εξελίξεις στο μείζον ζήτημα της αποχέτευσης στο Δήμο Σαρωνικού. Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γ. Σωφρόνης για να καταλαγιάσει την αναταραχή που -καθ΄υπερβολή- προκλήθηκε από αιτιάσεις, αντιδράσεις και κυρίως ψιθυρολογίες περί "εξυπηρέτησης συμφερόντων" σε σχέση με την επιλογή του ΒΙΟΠΑ της δημοτικής ενότητος Καλυβίων ως χώρου κατασκευής του Κέντρου Πεπεξεργασίας Λυμάτων, επαναπροσδιόρισε την αφετηρία του όλου ζητήματος και αποδέχθηκε το αίτημα μέρους της αντιπολίτευσης να αναζητηθεί άλλη λύση, "ρεαλιστική και εφαρμόσιμη, ώστε να λυθεί με μόνιμο τρόπο το πρόβλημα της αποχέτευσης..." 

Add a comment

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες του έργου αποχέτευσης ακαθάρτων και Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας-Παιανίας και σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του Δημάρχου Κρωπίας κ. Δημ. Κιούση, βρίσκονται εντός του χρονοδιαγράμματος του τροποποιημένου προγράμματος περαίωσης του. 

Add a comment

Γ. Σωφρόνης, Δήμαρχος Σαρωνικού

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου η πρώτη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής, της οποίας η συγκρότηση αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο της 3ης Νοεμβρίου 2017, για την επανεξέταση της χωροθέτησης του ΚΕΛ Σαρωνικού.  Παρόντες στη συνεδρίαση της επιτροπής ήταν ο Δήμαρχος Σαρωνικού και επικεφαλής της Παράταξης «Σαρωνικός Αύριο», κ. Γιώργος Σωφρόνης, καθώς και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σαρωνικός Σύγχρονη Πόλη», κ. Νίκος Βολάκος.

Add a comment

Την αναγκαστική απαλλοτρίωση εκτάσεων εμβαδού 4.161,34 τ.μ. για την κατασκευή των αντλιοστασίων προσαγωγής ανεπεξέργαστων λυμάτων και του Φρεατίου Πέρατος στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς και του αντλιοστασίου προσαγωγής ανεπεξέργαστων λυμάτων στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, δρομολόγησε με χθεσινή ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...