Δυο τουρνουά μας απασχολούν φέτος το καλοκαίρι, ποδοσφαιρικά. Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και το Euro Κ-21. Και στα δυο λοιπόν, ετοιμαζόμαστε να μάθουμε τις πρώτες ομάδες των ημιτελικών. 

Τα κωλύματα του αθλητικού νόμου που οδήγησαν στην έκπτωση των αξιωμάτων τους λόγω της παραπομπής σε δίκη για την υπόθεση της κάρτας υγείας την ηγεσία της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ έρχονται ως προτεινόμενα προς ψήφιση στο νέο καταστατικό, κατά την προγραμματισμένη για τις 30/6 Γ.Σ. της ΕΠΟ από την ίδια τη FIFA. 

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ με τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 6 και 7 Μαΐου 2017 και δεδομένου ότι εξέλιπε το βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού η κατάταξη τόσο στην κορυφή όσο και στα χαμηλά «δώματα» ήταν ήδη διαμορφωμένη, οι αγωνιστικές αναμετρήσεις είχαν περισσότερο διεκπεραιωτικό χαρακτήρα και σχεδόν καθόλου ανταγωνιστικό. Οι προπονητές των περισσότερων ομάδων αξιοποίησαν την ευκαιρία και έδωσαν χρόνο σε παίκτες που είχαν περιορισμένη συμμετοχή στους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου, δοκιμάστηκαν νέοι, μικρής ηλικίας –χαρακτηριστική περίπτωση ο μόλις 14 ετών αθλητής του Κεραυνού Κερατέας, Θάνος Λιούμης ο οποίος πέτυχε το πρώτο «επίσημο» γκολ στη ζωή του στον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Λαυρίου- και τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι στις περισσότερες αναμετρήσεις παίχθηκε «ανοικτό» ποδόσφαιρο, απελευθερωμένο από το άγχος των βαθμών και αυτό προκύπτει και από τα ιδιαίτερα μεγάλα σκορ που σημειώθηκαν. 

Ο ΠΑΟ Καλυβίων στην Α΄Κατηγορία

Τα αποτελέσματα της προτελευταίας 33ης αγωνιστικής ημέρα οριστικοποίησαν τις τρεις ομάδες που ανεβαίνουν στην Α΄Κατηγορία. Είναι ο Α.Ο. Άνοιξης, ο «Γιάννης Παθιακάκης» και ο ΠΑΟ Καλυβίων, οι δύο πρώτες ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο του πρωταθλητή και θα χρειαστεί η επόμενη, τελευταία αγωνιστική για να αναδειχθεί αυτή που θα σφραγίσει την πρώτη θέση. Υποβιβάζονται στην Γ΄Κατηγορία ο Διόνυσος Αττικής, ο Α.Ο. Κουβαράς και η Δόξα Ποντίων η οποία, από πολύ νωρίς τα παράτησε και δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.  

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.